Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Czytaj więcej »

Infolinia 801 57 58 59

 

Logowanie


Email
Hasło

Zapomniałs hasła?  Przypomnij »

Xleasing Opinie Klientów

zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięKoparko-Ładowarka Caretpillar 428F
Data transakcji: Grudzień 2016
Jestem bardzo zadowolony z handlowca. Dawno nie spotkałem osoby tak życzliwej jak Pan Kuba. Wszystko zostało załatwione bardzo szybko i profesjonalnie.
Data transakcji: Grudzień 2016
Jestem zadowolony zarówno z handlowa jak i z samej transakcji.
Data transakcji: Grudzień 2016
Kontakt z handlowcem Łukaszem był odpowiedni, wszystko w porządku. Poleciłem firmę Xleasing kilku moim znajomym.
Data transakcji: Listopad 2016
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony.
Data transakcji: Listopad 2016
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa była bardzo sprawna a sama transakcja przebiegła szybko.
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystko bardzo dobrze, jestem zadowolony.
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystko tak jak powinno być. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięLINIA DO MIKROWCZEPÓW GRECON HS120
Data transakcji: Grudzień 2016
Jesteśmy zadowoleni i zamierzamy skorzystać kolejny raz z usług firmy Xleasing.
Data transakcji: Grudzień 2016
Z samej transakcji jestem jak najbardziej zadowolony. Kontakt z handlowcem był bardzo dobry
Data transakcji: Grudzień 2016
Nie mam zastrzeżeń, transakcja przebiegła pomyślnie.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięDrukarka do odzieży ALFA PLUS 2000 DTG
Data transakcji: Grudzień 2016
Nie narzekam, nie mam żadnych uwag.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięDrukarka Produkcyjna ProC7100X
Data transakcji: Grudzień 2016
Wszystko przebiegło sprawnie jestem zadowolony.
Data transakcji: Grudzień 2016
Jestem zadowolony, wszystko ok.
Data transakcji: Grudzień 2016
Bardzo dobrze, wszystko jest okej. Jestem zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięUKŁADARKA MECHANICZNA DO PALET TYP UM-01
Data transakcji: Grudzień 2016
Jestem zadowolony, wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięUrządzenie do pom. geometrii Munster 9000 3D Pit
Data transakcji: Grudzień 2016
Wszystko gra, w Xleasing nigdy nie było problemu. Procedury załatwiane są błyskawicznie.
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystko okej. Nie było żadnych zastrzeżeń.
Data transakcji: Listopad 2016
Bez zastrzeżeń. Jeśli mielibyśmy kolejny raz brać leasing to tylko z firmą Xleasing.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięDrutowe centrum elektroerozyjne CUT 20P
Data transakcji: Listopad 2016
Całość przebiegła pomyślnie, jestem zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPrzyczepa leśna z ładowarką MORE MASKINER SF 10/6545
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystko fantastycznie. Pan który nas obsługiwał Marcin był bardzo konkretny i miły.
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystkie formalności jak i cała procedura jak najbardziej okej.
Data transakcji: Listopad 2016
Cała transakcja ok. Wszystko było bardzo dobrze.
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystko w porządku, nie mam żadnych obiekcji. To co chcieliśmy udało się załatwić i jesteśmy zadowoleni.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięNaczepa ciężarowa INTERCARS
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystko bardzo sprawnie. Handlowiec Krzysztof bardzo się sprawdził.
Data transakcji: Listopad 2016
Wszystko przebiegło sprawnie, jestem zadowolony z transakcji.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSamochód Ciężarowy IVECO 35S18
Data transakcji: Listopad 2016
Bardzo jestem zadowolona, to już moja druga transakcja z Xleasing.
Data transakcji: Listopad 2016
Transakcja jak najbardziej udana nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: Październik 2016
Wszystko ok, załatwione bardzo sprawnie i elegancko.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięMaszyna do wklejania digitraya
Data transakcji: Październik 2016
Jestem zadowolony. Z Panem Marcinem kontakt był świetny, Pan był bardzo pomocny. Nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: Październik 2016
Wszystko gra elegancko. Jestem zadowolony. Wszelkie formalności zostały załatwione fachowo.
Data transakcji: Październik 2016
Wszystko okej, jestem zadowolona.
Data transakcji: Październik 2016
Wszystko było ok, nie było żadnych problemów.
Data transakcji: Październik 2016
Bardzo fajnie jesteśmy zadowoleni, wszystko było w porządku. Będziemy pozytywnie wspominali współpracę z firmą Xleasing.
Data transakcji: Październik 2016
Pan Krzysztof to najlepsza osoba jeśli chodzi o leasing, nie wyobrażam sobie innej osoby która miałby obsługiwać moje transakcje. Jeśli będę w przyszłości planował zakupy to tylko z Xleasing i oczywiście z Panem Krzysztofem jest to osoba mobilna, z którą jest doskonały kontakt. osoba konkretna i solidna. 23.11.2016 jade załatwiać maszynę leśna dla kolegi, który również decyduje się na leasing i na pewno będzie to Xleasing i oczywiście Pan Krzysztof.
Data transakcji: Październik 2016
Nie mam zastrzeżeń, jestem zadowolony. Jeśli w przyszłości będę szukał jakiegoś sprzętu to na pewno zwrócę się do firmy Xleasing.
Data transakcji: Październik 2016
Jestem zadowolony, wszystko przebiegło ok.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięWaterjet Omax Center 80160 40 HP
Data transakcji: Październik 2016
Handlowiec przesympatyczny człowiek, załatwił wszystko szybko i sprawnie.
Data transakcji: Październik 2016
Wszystko dobrze jestem zadowolony z obsługi Xleasing.
Data transakcji: Październik 2016
Wszystko przebiegło bardzo dobrze zarówno kontakt z handlowcem jak i cała obsługa.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSAMOCHÓD CIĘŻAROWY DO 3,5T FIAT DOBLO
Data transakcji: Październik 2016
Nie było żadnych problemów, jest ok. Wszystko było bardzo w porządku.
Data transakcji: Październik 2016
Handlowiec jak najbardziej się sprawdził wszystkie formalności załatwił bardzo szybko. Jestem zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięZestaw do zrywki FARMA CT 4,6-7D, Ciągnik Belarus 820
Data transakcji: Październik 2016
Ok, transakcja bez problemów. Kontakt był w porządku.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięWiertarka Elektroerozyjna, Elektrodrążarka Drutowa FA10
Data transakcji: Październik 2016
Tak jestem zadowolony, wszystko przebiegło bardzo dobrze
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPilarka tarczowa SI400 Ep class
Data transakcji: wrzesień 2016
Jestem zadowolony, transakcja bez najmniejszych zastrzeżeń. Wszystko przebiegło bardzo dobrze.
Data transakcji: wrzesień 2016
Transakcja wporządku. Wszystko idealnie. Jestem bardzo zadowolony
Data transakcji: wrzesień 2016
Nie było żadnych zastrzeżeń co do transakcji. Wszystko przebiegło sprawnie
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSamochód ciężarowy Iveco 35S17
Data transakcji: wrzesień 2016
Jestem zadowolony z transakcji z firmą Xleasing
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięEkspres do kawy Faema Enova A2
Data transakcji: wrzesień 2016
Nie mogę powiedzieć nic złego, jestem absolutnie zadowolona.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPojazd specjalny MAN FE 28.460
Data transakcji: wrzesień 2016
Wszystko było ok zarówno kontakt z handlowcem jak i czas realizacji. Jestem zadowolony
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięWiertarka Elektroerozyjna, Elektrodrążarka Drutowa FA10
Data transakcji: wrzesień 2016
Jestem jak najbardziej zadowlony nie było żadnych problemów.
Data transakcji: wrzesień 2016
Tak jestem zadowolona z transakcji. Wszystko na plus.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięWyważarka i montażownica do kół sam. Hunter
Data transakcji: wrzesień 2016
Wszystko w porządku. Jestem zadowolony. Bardzo dziękuję
Data transakcji: wrzesień 2016
Wszystko w porządku. Nie mogę się do niczego przyczepić, jestem zadowolona.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięTrak taśmowy SERRA Bavaria SL 130i
Data transakcji: wrzesień 2016
Wszystko okej. Kontakt był bardzo sprawny.
Data transakcji: wrzesień 2016
Wszystko w porządku, nie mam zastrzeżeń.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPrzyczepa leśna SF 11 Żuraw 8.5
Data transakcji: wrzesień 2016
Wszystko jest bardzo dobrze, jestem zadwolony
Data transakcji: wrzesień 2016
Oczywiście że jestem zadowolony! Gdybym nie był zadowolony nie brałbym trzeciego leasingu przez Państwa. Wszystko bardzo w porządku.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięCENTRUM FREZERSKIE, MODEL MCV 745 Q 4-OSIOWE,; CENTRUM FREZERSKIE MCV 1016,
Data transakcji: wrzesień 2016
Jestem zadowolony z obsługi, czas realizacji był ok. Sama transakcja też na plus
Data transakcji: wrzesień 2016
Transakcja przebiegła sprawnie. Wszystko tak jak być powinno
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięWyważarka i Montażownica do kół sam.
Data transakcji: wrzesień 2016
Cała transakcja na plus. Jestem bardzo zadwolona z kontaktu z handlowcem.
Data transakcji: wrzesień 2016
Nie było najmniejszego problemu, wszystko przebiegło bardzo dobrze.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięZestaw do zrywki Palms 12D 700
Data transakcji: wrzesień 2016
Z przebiegu transakcji jestem zadowolony. Bardzo podobał mi się kontakt z handlowcem, sam nie musiałem się niczym martwić.
Data transakcji: wrzesień 2016
Tak, jestem z przebiegu transakcji zadwolony nie mam żadnych zastrzeżeń.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSamochód osobowy HYUNDAI i30
Data transakcji: wrzesień 2016
Na razie jest wszystko bez zastrzeżeń, nie mogę się przyczepić ani do obsługi ani do całej transkacji.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSamochód ciężarowy Fiat Ducato, FORD FOCUS
Data transakcji: wrzesień 2016
Wszystko ok, jesteśmy zadowoleni z transakcji
Data transakcji: sierpień 2016
Z pewnością mogę polecić firmę XLeasing – świetny kontakt jak i współpraca z przedstawicielem na Region Małopolski. Czyste, jasne i proste warunki to niewątpliwie atut. Jesteśmy firma która korzysta z usług leasingu, wiec mamy doświadczenie czym się kierować przy wyborze oferty. Bardzo dobre negocjacje cenowe przyczyniło się do wyboru Państwa oferty. Zapewne to nie ostatnia transakcja z firma Xleasing
Data transakcji: sierpień 2016
Wszystko było bardzo dobrze, jestem zadowolony z przebiegu zakupu.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPloter laserowy Speedy 100R 60Watt
Data transakcji: sierpień 2016
Wszystko ok, jestem zadowolony. Nie mam zastrzeżeń zarówno jeśli chodzi o kontakt z przedstawicielem firmy jak i o obsługę.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięDrukarka do odzieży Alfa 2000 DTG
Data transakcji: sierpień 2016
Bardzo jestem zadowolony byłem obsługiwany przez Panią Beatę i wszystko przebiegło bardzo dobrze. Przede wszystkim bezpośrednio i bezproblemowo.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPrasa krawędziowa CNC Power-Bend 6100x220 , Ładowarka Teleskopowa JCB 535 140
Data transakcji: sierpień 2016
Na nic nie mogę narzekać, jestem zadowolony. Wszystkie formalności zostały przeprowadzone odpowiednio.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięCIĄGNIK ROLNICZY Belarus 820
Data transakcji: sierpień 2016
Całość transakcji była bez zastrzeżeń, nie mamy się do czego przyczepić. Jesteśmy zadowoleni.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPiła z osprzętem Tyrolit WCH14P
Data transakcji: sierpień 2016
Wszystko fajnie jestem zadowolony. Na pewno będę polecał znajomym
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSzlifierka Szerokotaśmowa FW1102C Rok produkcji: 2016, Subaru Outback
Data transakcji: sierpień 2016
Jestem zadowolona nie było żadnych komplikacji. Wszystko było dobrze ze strony firmy xleasing. Jesteśmy zadowoleni.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięKompresor Atmos-Chrast Sec 302
Data transakcji: sierpień 2016
Jak zawsze idealnie. Transakcje załatwiałem z Panem Jakubem z którym kontakt był bez zarzutów. Zawsze jak czegoś potrzebujemy udaje się wszystko załatwić szybko i sprawnie.
Data transakcji: sierpień 2016
Tak transakcja z xleasing przebiegła jak najbardziej pomyślnie. Wszystko było ok. Zarówno terminy jak i kontakt z handlowcem.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięViscograph-E z oprogramowaniem
Data transakcji: sierpień 2016
Maszyna została do nas dostarczona zgodnie z ustalonym terminem na który była nam potrzebna. Więc jestem zadowolony z czasu realizacji. To już druga transakcja z xleasing w tym roku. Warunki finansowe są korzystne (lepsze niż u konkurencji).
Data transakcji: sierpień 2016
Jestem zadowolona zarówno z obsługi jak i z czasu realizacji. Wszystko było ok
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięDRUKARKA DGI VELAJET VE-3204DUAL
Data transakcji: czerwiec 2016
Wszystko przebiegło bardzo dobrze, pozdrawiam Pana Czajkę.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięDrukarka do odzieży Alfa 2000 DTG
Data transakcji: lipiec 2016
Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko oceniam bardzo pozytywnie. Nie było żadnych kłopotów a to dla mnie najważniejsze
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięCiągnik rolniczy Valtra T174EV
Data transakcji: lipiec 2016
xleasing jak najbardziej, bardzo dobre wykonanie, przebieg i realizacja
Data transakcji: lipiec 2016
Ze strony xleasing wszystko zostało przeprowadzone prawidłowo i profesjonalnie.
Data transakcji: lipiec 2016
Jestem bardzo zadowolona z całej transakcji, a w szczególności z Pana Jakuba mogę po polecić z czystym sumieniem. Jest to rewelacyjny człowiek i rzetelny pracownik
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięZestaw do zrywki PALMS 10D 715
Data transakcji: lipiec 2016
Cóż mogę powiedzieć wszystko było bardzo dobrze przeprowadzone, jestem zadowolony ze współpracy z firmą xleasing
Data transakcji: lipiec 2016
Jeśli chodzi o firmę xleasing to jestem zadowolony, nie mogę powiedzieć złego słowa zarówno na obsługę jak i na handlowców którzy mnie obsługiwali.
Data transakcji: lipiec 2016
Wszystko było ok. Ze strony xleasing formalnośći zostały zakończone w terminie. Jestem zadowolony
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPiła do rozkroju Rainmann FLS100
Data transakcji: lipiec 2016
Nie mam na co narzekać, wniosek został wysłany szybko a cały proces przebiegł całkiem sprawnie
Data transakcji: lipiec 2016
Wszystko poszło błyskawicznie! Pan Krzysztof Kruszewski wykonał doskonałą robotę i mam nadzieję że w przyszłości będziemy kontynuowali współpracę
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPilarka Tarczowa SCM SI 400 Nova
Data transakcji: lipiec 2016
Nie narzekam na obsługę, kontakt z handlowcami był sprawny a czas wykonania wszystkich formalności nie był długi
Data transakcji: czerwiec 2016
Wszystko przebiegło tak jak powinno nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony
Data transakcji: maj 2015
Wszystko przebiegło świetnie. Praca handlowców została wykonana bardzo dobrze i tak jak trzeba. Nieco długo trwały procedury akceptujące ale poza tym jestem zadowolony
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięZAKŁAD UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW ExDiR
Data transakcji: maj 2016
Tak jestem zadowolony wszystko przebiegło sprawnie. Handlowcy wykonali dobrze swoją pracę
Data transakcji: czerwiec 2016
Wszystkie procedury poszły dobrze. Transakcja była szybka jestem zadowolony. Nie było żadnych problemów
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięWózek paletowy elektryczny PT20 x 2
Data transakcji: czerwiec 2016
Jestem bardzo zadowolony. Mam doświadczenie w kontaktach z firmami leasingowymi, i muszę powiedzieć że w tym wypadku wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie.
Data transakcji: czerwiec 2016
Wszystko było ok. Jestem zadowolona z transakcji.
Data transakcji: czerwiec 2016
Muszę pochwalić zarówno firmę jak i pracowników. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięŁadowarka MANITOU MLT 634 LSU
Data transakcji: czerwiec 2016
Kontakt z firmą był sprawny i prosty. Handlowcy się sprawdzili. Wszystko na duży plus
Data transakcji: czerwiec 2016
Całą transakcję mogę ocenić jako udaną, ponieważ uzyskaliśmy sprzęt który nas interesował. Kontakt z pracownikiem był szybki i sprawny, a osoba z którą rozmawiałem wykazała się kompetencją.
Data transakcji: czerwiec 2016
Cała transakcja przebiegła w jak najlepszym porządku. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
Data transakcji: czerwiec 2016
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo. Odpowiedni był kontakt zarówno z firma jaki i z Panią Ania.
Data transakcji: maj 2016
Jestem zadowolony. Bardzo miła obsługa - Pan Jakub przyjechał, wytłumaczył, wszystko przejrzyście przedstawił, tak jak trzeba, a i pogadaliśmy sobie bardzo miło. Jakub zasłużył na duże 6+ !
Data transakcji: maj 2016
Wszystko w porządku, pośrednik też dobrze. Uważam transakcję za udaną. Jeszcze zobaczymy jak to się wszystko poukłada, ale myślę, że dalej będzie w porządku.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięKosa FS 410, przystawka i KombiSystem
Data transakcji: maj 2016
Pierwsza transakcja była na sprawdzenie firmy Xleasing. Współpraca ułożyła się jak najbardziej pozytywnie, więc teraz przystępujemy do negocjacji o następny leasing.
Data transakcji: maj 2016
Obsługa, handlowiec i czas wykonania - 3x tak! Nie widzę przeciwwskazań do ponownej współpracy.
Data transakcji: maj 2016
Mam bardzo dobrą opinię na temat transakcji i handlowca prowadzącego - Witolda.
Data transakcji: maj 2016
Oczywiście jestem zadowolony z obsługi. Następne transakcje tylko z Panem Markiem, bo to jest konkretny chłop!
Data transakcji: maj 2016
W sumie transakcja przebiegła dobrze. Pan Łukasz okazał się konkretny i zdecydowany, a informacje przekazywał na bieżąco. Jestem zadowolony.
Data transakcji: maj 2016
Jestem zadowolony tak jak poprzednim razem.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPloter termiczny i frezujący
Data transakcji: maj 2016
Czas wykonania pozostawił wiele do życzenia, bo niestety wszystko się przeciągnęło, ale efekt końcowy był zadowalający. Pewnie będziemy jeszcze działać z firmą Xleasing.
Data transakcji: maj 2016
Jestem zadowolony, tylko wyszedł pewien problem w związku z innym brokerem, który też nam przygotowywał ofertę i robił to w tym samym banku i zrobiło się z tego niemałe zamieszanie, ale sprawa już jest zamknięta i wszystko skończyło się pozytywnie.
Data transakcji: maj 2016
Moja opinia jest dobra, nawet bardzo dobra. Nie mam żadnych uwag. Wszystko załatwiane jest należycie, pan Marcin dzwoni raz po raz, podpytuje czy w porządku.
Data transakcji: kwiecień 2016
Wszystko w porządku, jestem mile... może nie tyle zaskoczony, co zwyczajnie zadowolony.
Data transakcji: kwiecień 2016
Bardzo sprawna i miła współpraca, zwięzła umowa, dobra obsługa klienta, bardzo dobra firma.
Data transakcji: kwiecień 2016
Sprawnie i elegancko załatwiona sprawa.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPrzyczepa specjalna z rębakiem
Data transakcji: kwiecień 2016
Z prowadzącego sprawę Pana Marcina, jestem jak najbardziej zadowolony. Nie było żadnych problemów. Handlowiec godny polecenia.
Data transakcji: kwiecień 2016
Wszystko odbyło się bezproblemowo.
Data transakcji: kwiecień 2016
Transakcja udana, planujemy następną.
Data transakcji: kwiecień 2016
Transakcję uważam za bardzo udaną.
Data transakcji: kwiecień 2016
Wszystko zakończyło się pozytywnie. Żadnych problemów nie było. Wszystko zostało zrobione tak jak było obiecane. Jestem zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięMinikoparka JCB i Toyota Land Cruiser
Data transakcji: kwiecień 2016
Bardzo profesjonalna obsługa ze strony Pana Tomasza, jestem bardzo zadowolony, że prowadził transakcje.
Data transakcji: marzec 2016
Jestem zadowolony z obsługi, nie widzę przeciwwskazań do przyszłego korzystania z usług Xleasing.
Data transakcji: marzec 2016
Jestem zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPrzyczepa z żurawiem M120S/M65.67
Data transakcji: kwiecień 2016
To druga moja transakcja z Państwa firmą. Z tej jestem bardzo zadowolony. Z poprzedniej, sprzed roku - mniej. Ostatnim razem nie zostałem poinformowany o wysokości ubezpieczenia, ale tym razem o wszystko dopytałem i wszystko się zgadza.
Data transakcji: kwiecień 2016
Dla mnie to sama przyjemność współpracować z Państwem. Jak chcemy, żeby leasing był załatwiony szybko i sprawnie to kierujemy się do Państwa. Dlatego już tyle transakcji mamy u Państwa!
Data transakcji: kwiecień 2016
Mam raczej pozytywną opinię. Nie było żadnych nieścisłości, czy niejasności. Wszystko wygląda przejrzyście.
Data transakcji: kwiecień 2016
Wszystko dobrze, dobry kontakt z handlowcem. Myślę, że jeszcze skorzystam, jak firma sprawdzona to się wraca.
Data transakcji: kwiecień 2016
Ogólnie wszystko dobrze. Nic dodać, nic ująć. Może jeszcze za rok skorzystam.
Data transakcji: marzec 2016
Jestem bardzo zadowolony, mimo, że trochę się to przeciągało, ale to nie z Państwa winy. Będę się do Państwa odzywał w razie potrzeby finansowania.
Data transakcji: marzec 2016
Jestem zadowolona z obsługi przez xleasing. Polecam!
Data transakcji: marzec 2016
Jesteśmy z Państwa firmą w stałym kontakcie. Wszelkie kontakty odbywają się rzeczowo i sprawnie, jestem zadowolona.
Data transakcji: marzec 2016
Często korzystam z usług Państwa firmy. I tym razem wszystko odbyło się jak należy.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięCiągnik Belarus i forwarder TBM
Data transakcji: marzec 2016
Bardzo mi się podobało - załatwione sprawnie i szybko. Duże uznanie dla Pana Krzysztofa, bardzo mobilny człowiek. Nie było żadnego problemu żeby coś załatwić. W każdej chwili można było do niego zadzwonić, potrafił odebrać nawet w sobotę o godzinie 20, czy nawet w niedziele. Jeżeli byliśmy umówieni, zawsze był o ustalonej godzinie, jeśli coś się stało, uprzedzał telefonicznie. Bardzo kompetentna osoba. Jeżeli będę potrzebował finansowania, na pewno będę korzystał z usług Państwa firmy! i chciałbym, żeby mój leasing prowadził Pan Krzysztof bądź osoba równie kompetentna. a jestem zdania, że osobę lepszą będzie bardzo ciężko znaleźć na tym stanowisku, gdyż Pan Krzysztof bardzo wysoko postawił poprzeczkę swoich umiejętności, doświadczenia oraz rzetelności. Jestem pełen podziwu i uznania dla Państwa Firmy. Będę na pewno Was polecał innym. Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam.
Data transakcji: marzec 2016
Bardzo fajnie, szybko załatwiona transakcja. Jestem zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięMaszyna drukująca do kartonów
Data transakcji: marzec 2016
Transakcje oceniam bardzo dobrze. Jeżeli będziemy robić zakupy, będziemy chcieli znów skorzystać z oferty Xleasing.
Data transakcji: marzec 2016
Bardzo pozytywnie oceniam transakcję. Maszyna przyszła, pieniążki wpłacone - wszystko poszło zgodnie z planem. Handlowca oceniam na 5+/5! Jeśli zajdzie potrzeba finansowania to na pewno skorzystamy ponownie.
Data transakcji: marzec 2016
Co do transakcji, na tym etapie, nie mam zastrzeżeń. Oby współpraca dalej się tak układała. Firma leasingowa Xleasing w moim mniemaniu jest godna polecenia.
Data transakcji: marzec 2016
Transakcje uważam za udaną.
Data transakcji: marzec 2016
Jest okej
Data transakcji: luty 2016
Wszystko przebiegło jak należy, nie mam żadnych zastrzeżeń.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPodest ruchomy Teupen Leo 23GT
Data transakcji: luty 2016
Na tą chwilę nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Data transakcji: marzec 2016
Transakcja udana. Kontakt z handlowcem bez zastrzeżeń.
Data transakcji: Luty 2016
Już kilka leasingów wziąłem w Xleasing i transakcja była udana, jak zwykle. Kontakt z Panem Czajka również w prządku, nie było żadnych problemów.
Data transakcji: luty 2016
Jesteśmy bardzo zadowoleni, transakcja zakończyła się pozytywnie.
Data transakcji: luty 2016
Wszystko w porządku.
Data transakcji: luty 2016
Wszystko poszło sprawnie. Mam pozytywną opinię. Polecam innym
Data transakcji: luty 2016
Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie. Jestem zadowolony, szczególnie z pracy Pana Łukasza Trojanowskiego.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięZakład Usług Leśnych Marcin Prusakowski
Data transakcji: luty 2016
Bardzo jestem zadowolony-pan krzyś bardzo miły facet i uczynny na dodatek,bo jak już teraz zrobił mi leasing to mistrzostwo świata normalnie-super
Data transakcji: luty 2016
Wszytko było załatwione w odpowiednim czasie, żadne perypetie nie miały miejsca. Mam dobrą opinię i jestem zadowolona.
Data transakcji: luty 2016
Nie narzekam. Wszystko jest tak jak bym chciał, obyło się bez problemów.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięKoparko-ładowarka Fiat-Hitachi
Data transakcji: luty 2016
współpraca bez zastrzeżeń
Data transakcji: luty 2016
Druga umowa, drugi raz wszystko w porządku. Szybko i sprawnie. Polecam
Data transakcji: luty 2016
Jestem zadowolony. Jak coś następnego będę brał to na pewno będę dzwonił.
Data transakcji: luty 2016
Opinia pozytywna.
Data transakcji: luty 2016
Praktycznie nie było problemów. Świetny kontakt z handlowcem Panem Konradem.
Data transakcji: luty 2016
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Obsługa bardzo miła. Handlowiec wszystko przejrzyście pokazał, doradził. Wszystko przebiegło pomyślnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami, bardzo szybko i sprawnie.
Data transakcji: luty 2016
Prędkość była jaka była. Papierologia - do tego nie mogę się przyczepić. Z prowadzącego handlowca, Pana Łukasza też jestem zadowolony.
Data transakcji: luty 2016
Trochę czekałem na zgodę, ale potem to już całkiem sprawnie poszło. Polecam, nawet poleciłem już jednej osobie i chyba już też zdążyła skorzystać.
Data transakcji: luty 2016
Transakcja przebiegła pomyślnie. Poleciłbym.
Data transakcji: luty 2016
Sprawa załatwiona szybko i sprawnie. Gdyby tak wszyscy podchodzili do tematu jak Pan Maciej. Jestem bardzo zadowolony. Na pewno będę polecał Pana Macieja!
Data transakcji: luty 2016
Kontakt z handlowcem był dobry. Sprawa jest załatwiona, problemów nie było, więc jest okej. Nie mam uwag, więc opinia pozytywna.
Data transakcji: luty 2016
Super! Kontakt z handlowcem był i osobiście i przez telefon, także z obsługi i z przebiegu transakcji jestem bardzo zadowolony :)
Data transakcji: luty 2016
Wszystko odbyło się bez problemów. Pan Maciej doradzał co i jak, a w razie problemów dzwonił, więc wszystko było w porządku.
Data transakcji: styczeń 2016
Jakbym miał ocenić w skali 10 gwiazdek, dałbym 7,8/10
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięKoparka gąsienicowa Liebherr
Data transakcji: styczeń 2016
Nie mogę narzekać. Tyle lat ten sam handlowiec mnie obsługuje i jak zawsze zrobił to dobrze.
Data transakcji: styczeń 2016
Jestem zadowolony. Nie było konieczności kontaktu z handlowcem, bo nie było problemów. Wszystko załatwione szybko i dobrze.
Data transakcji: styczeń 2016
Jestem zadowolony z usług Państwa firmy. Miła obsługa, na bieżąco byłem o wszystkim informowany. Polecam!!
Data transakcji: styczeń 2016
Jestem zadowolony, co do handlowca również nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: styczeń 2016
Jestem zadowolony zarówno z transakcji jak i z obsługi.
Data transakcji: styczeń 2016
Transakcja udana. Szczególnie polecam handlowca, Pana Macieja. Obsługa z jego strony była bardzo dobra, jestem zadowolony póki co.
Data transakcji: styczeń 2016
Osobę, która się nami zajmowała oceniam bardzo dobrze, a odnośnie samej transakcji to generalnie wszystko dobrze.
Data transakcji: styczeń 2016
Same plusy - dość sprawnie i przede wszystkim słownie. Nie było tak, że coś będzie załatwione jutro, a nie było. Także na pewno bym polecił!
Data transakcji: styczeń 2016
Wszystko przebiegło jak należy, a kontakt z Panem Markiem świetny jak zwykle!!
Data transakcji: styczeń 2016
Nie pojawiły się żadne niedogodności, a z samochodem wszystko załatwione, więc można uznać transakcje za udaną.
Data transakcji: styczeń 2016
Już od jakiegoś czasu współpracuje z Xleasing i jestem bardzo zadowolony. Właśnie dwie transakcje zakończyły się sukcesem. Polecam!
Data transakcji: styczeń 2016
Pięć gwiazdek i pełen profesjonalizm.
Data transakcji: styczeń 2016
Jestem zadowolony z transakcji.
Data transakcji: grudzień 2015
Bardzo dobra obsługa, wszystko załatwione bardzo bardzo szybko. Taką obsługę warto polecać znajomym!
Data transakcji: grudzień 2015
Mam dobrą opinię na temat transakcji. Handlowcowi też nic nie mogę zarzucić. Wygadany chłop - tacy powinni być. Ogarnięty, wie co ma powiedzieć i jak zrobić żeby było załatwione szybko i sprawnie.
Data transakcji: grudzień 2015
Jestem jak najbardziej zadowolony z transakcji. Kontakt z handlowcem był rewelacyjny. Przesympatyczna pani. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Data transakcji: grudzień 2015
Wszystko w porządku, choć trochę czekałem, ale to już raczej kwestia warunków pogodowych.
Data transakcji: grudzień 2015
Jestem jak najbardziej zadowolony. Fajny i miły kontakt z handlowcem. Daje 10/10
Data transakcji: grudzień 2015
Nie mam doświadczenia w tych sprawach, ale wydaje mi się, że wszystko było w porządku. Jestem zadowolony.
Data transakcji: grudzień 2015
Mam pozytywną opinię na temat przebiegu transakcji.
Data transakcji: grudzień 2015
Wszystko przebiegło ładnie, gładko i szybko. Było kilka potknięć, jak to zwykle bywa przy takich transakcjach, ale jestem zadowolony.
Data transakcji: grudzień 2015
Wszystko zostało załatwione bardzo sprawnie. Żadnych problemów nie było, jak były pytania to był telefon. Jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczony, że to tak szybko poszło.
Data transakcji: grudzień 2015
Jestem zadowolony. Polecam.
Data transakcji: grudzień 2015
Wszystko w porządku.
Data transakcji: grudzień 2015
Moja opinia jest pozytywna. Pan Gołdyn sprostał moim wymaganiom.
Data transakcji: grudzień 2015
Trzy słowa: pięknie, miło i solidnie!
Data transakcji: grudzień 2015
Miałem już kontakt z Panem Krzysztofem i powiem krótko, zwięźle i na temat: załatwione - podpisane - maszyna pracuje - i o to chodzi!
Data transakcji: grudzień 2015
Bardzo dobry kontakt z Panem Łukaszem. Zainteresowany do samego końca i nie ponaglał z papierami. Czyli, póki co wszystko świetnie, jestem zadowolony.
Data transakcji: grudzień 2015
Doskonale poprowadzony leasing! Pan Marcin Gołdyn świetnie się spisał, a i obsługa po sprzedażowa była bardzo miła. Jestem bardzo zadowolony.
Data transakcji: listopad 2015
Dobrze oceniam przebieg transakcji, kontakt z handlowcem też był dobry. Nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: listopad 2015
Mam pozytywną opinię o pośredniczącym w transakcji Xleasing.
Data transakcji: listopad 2015
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do transakcji, Pan Marcin bardzo dobrze poprowadził sprawę.
Data transakcji: listopad 2015
Jak zawsze bardzo dobrze. Handlowiec godny polecenia to Pan Marek Smal
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPrzecinarka taśm. i sprężarka
Data transakcji: listopad 2015
Bardzo dobry kontakt z firmą. Handlowiec rzeczowy i kompetentny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z doradztwa i szybkiego załatwienia sprawy.
Data transakcji: listopad 2015
Wszystko odbyło się bez problemów, handlowiec też dobrze się spisał - Anna Klasa to osoba godna polecenia.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięMaszyna do produkcji kopert bąbelkowych
Data transakcji: listopad 2015
Bardzo pozytywnie oceniam współpracę. Jestem szczególnie zadowolona z Pana Macieja Wojasa! To już 3 mój leasing, wszystkie robione przez tego samego handlowca i jeżeli zajdzie potrzeba kolejnego to na pewno zrobi go Pan Maciej!
Data transakcji: listopad 2015
Nic nie mam do przebiegu transakcji, poszło dobrze, kontakt z handlowcem też ok. Jestem właśnie w trakcie drugiej transakcji.
Data transakcji: listopad 2015
Nie mam zastrzeżeń. Handlowiec też spisał się bardzo dobrze, także nie narzekam.
Data transakcji: listopad 2015
Poza tym, że długo to trwało to wszystko w porządku. Polecam wszystkim.
Data transakcji: październik 2015
To już kolejna transakcja i moja opinia się nie zmieniła... Dalej jest bardzo dobra. Było świetnie jak zwykle!
Data transakcji: październik 2015
Transakcja przebiegła bardzo fajnie i szybko. Wszystko zostało jasno wytłumaczone. Jestem zadowolona
Data transakcji: październik 2015
Krótko i na temat - 10/10
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięStrugarka czterostronna Weinig
Data transakcji: październik 2015
Jesteśmy zadowoleni, z transakcji i z handlowca i ze wszystkiego.
Data transakcji: październik 2015
Bardzo dobrze się to odbyło, nie mam zastrzeżeń.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięRębak do gałęzi i przyczepa specjalna
Data transakcji: październik 2015
Super, podobało mi się. Moim zdaniem transakcja przebiegła gładko i sprawnie. Handlowiec wszystko zrobił błyskawicznie, także jestem zadowolony.
Data transakcji: październik 2015
Zakończone to będzie jak zostanie spłacone, ale już płatności rozpoczęte i zamiatarka jest. Odnośnie transakcji to bardzo dobrze oceniam, troszkę się przeciągnęło, ale przy samochodach specjalistycznych to tak jest, także rozumiem, poza tym wszystko super.
Data transakcji: październik 2015
Wszystko super, kontakt też super - nie mogę narzekać. Sprzęt chodzi, także zarabia i tak powinno być!
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięStół do cięcia rolet Rollmaster
Data transakcji: październik 2015
Jesteśmy bardzo zadowoleni z transakcji, z handlowca również, nawet bardzo. Wszystko wyjaśnił, przyjechał pokazał. Polecam
Data transakcji: październik 2015
Było minęło jest ok, znaczy w porządku.
Data transakcji: październik 2015
Kontakt z handlowcem był doskonały, a moja opinia na temat transakcji jest pozytywna.
Data transakcji: październik 2015
Wszystko w porządku. Nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: październik 2015
Bardzo dobrze oceniam współpracę, super kontakt z handlowcem - oby takich więcej.
Data transakcji: październik 2015
Jestem zadowolony z transakcji. Kontakt z handlowcem był bardzo dobry, wszystko poszło szybko i sprawnie.
Data transakcji: wrzesień 2015
Mam pozytywną opinię na temat przebiegu transakcji.
Data transakcji: wrzesień 2015
Wszystko przebiegło świetnie jak zwykle! Jestem bardzo zadowolony. Serdeczne pozdrowienia dla prezesów Xleasing!
Data transakcji: wrzesień 2015
Wszystko przebiegło pozytywnie, w związku z formalnościami nie było żadnych większych problemów. Jesteśmy zadowoleni.
Data transakcji: wrzesień 2015
Współpraca z Xleasing ułożyła się bardzo poprawnie i bez żadnych problemów Ogólnie jesteśmy zadowoleni Piotr Rzym Container Modul
Data transakcji: wrzesień 2015
Mam bardzo dobrą opinię. Jeśli chodzi o obsługę to nie mam na co narzekać.
Data transakcji: wrzesień 2015
Transakcja przebiegła wzorowo, a kontakt z handlowcem był doskonały!
Data transakcji: wrzesień 2015
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji i zamierzam kontynuować współpracę.
Data transakcji: sierpień 2015
Mam bardzo dobrą opinię o przebiegu transakcji, handlowiec również spisał się bardzo dobrze.
Data transakcji: wrzesień 2015
Ogólnie wszystko w porządku.
Data transakcji: sierpień 2015
Super! Daje 10/10! Wszystko przebiegło sprawnie i jestem zadowolony. Xleasing jest super!
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSystem chłodzenia powietrzem Chiller
Data transakcji: sierpień 2015
Nie mam uwag, bo wszystko przebiegło sprawnie.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięŚwiatłowodowa wycinarka laserowa
Data transakcji: sierpień 2015
Na razie jest bardzo dobrze, czas wykonania dobrze i handlowiec też dobrze sobie poradził.
Data transakcji: sierpień 2015
Nie mam żadnych zastrzeżeń, co do wykonania, jestem w 100% zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSamochód ciężarowy Mercedes-Benz
Data transakcji: sierpień 2015
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Maciejem Wojas.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięSamochód ciężarowy Volkswagen
Data transakcji: sierpień 2015
Bardzo dobrze oceniam współpracę.
Data transakcji: sierpień 2015
Wszystko super, z Panem Jakubem też bardzo fajnie, bardzo sobie chwalę współpracę.
Data transakcji: sierpień 2015
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, szybko i w konkurencyjnej cenie.
Data transakcji: sierpień 2015
Wszystko poszło bardzo dobrze. Bardzo profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona.
Data transakcji: sierpień 2015
Wszystko w porządku, bardzo dobry kontakt. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Data transakcji: sierpień 2015
Bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie się współpracuje.
Data transakcji: sierpień 2015
Bardzo dobrze, nie mogę narzekać na współpracę.
Data transakcji: sierpień 2015
Bardzo dobra firma, bardzo dobry opiekun.
Data transakcji: sierpień 2015
Wszystko dobrze - może być.
Data transakcji: lipiec 2015
Z transakcją wszystko dobrze, żadnych problemów nie było.
Data transakcji: lipiec 2015
Z transakcją wszystko dobrze, nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: lipiec 2015
Jak na razie wszystko w porządku. Nie mamy zastrzeżeń co do transakcji.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięHydrauliczna prasa krawędziowa
Data transakcji: sierpień 2015
Jesteśmy zadowoleni z obsługi Xleasing'u i jeżeli standardy się utrzymają będziemy dalej korzystać.
Data transakcji: lipiec 2015
Transakcja odbyła się bez problemów, jestem zadowolony.
Data transakcji: sierpień 2015
Transakcja udana, szybkość działania Pana Jakuba - bezcenna.
Data transakcji: lipiec 2015
Chwalę sobie współpracę, jestem zadowolony z transakcji, nie było problemów
Data transakcji: lipiec 2015
Wszystko w porządku, transakcja udana, obsługa jest bardzo dobra, jestem zadowolony ze współpracy.
Data transakcji: lipiec 2015
Obsługa dobra, tak jak powinna wyglądać; ogólnie wszystko w porządku
Data transakcji: lipiec 2015
Szybko, sprawnie, nie miałem żadnych przeszkód, choć było małe zamieszanie z błędem w dokumentacji - po za tym reszta poszła sprawnie.
Data transakcji: lipiec 2015
Mam bardzo dobrą opinię na temat firmy Xleasing. Z Panem Krzysztofem bardzo dobrze się współpracuje, kontaktowy, konkretny fachowiec.
Data transakcji: lipiec 2015
Zdecydowanie polecam. Bezsprzecznie najwyższej jakości fachowiec. Kontakt bez najmniejszych utrudnień, niezwykle szybkie załatwienie wszelkich formalności. Jak dla mnie i mojej firmy Pan Jakub Górowski jest najlepszym fachowcem na rynku !
Data transakcji: lipiec 2015
Z transakcją wszystko okej, doskonale wręcz. Nie mam zastrzeżeń
Data transakcji: lipiec 2015
Co do leasingu żadnych zastrzeżeń, szybciutko i bez problemów, oby tak dalej.
Data transakcji: lipiec 2015
Zostało zrobione to co miało być, normalna usługa, normalny czas wykonania.
Data transakcji: lipiec 2015
Transakcja była okej.
Data transakcji: lipiec 2015
Co do współpracy to wszystko w normie. Może być, nie ma problemu.
Data transakcji: lipiec 2015
Mam pozytywną opinie na temat współpracy. Wszystko przebiegło sprawnie, komunikacja na bieżąco. Nie mam zastrzeżeń co do transakcji.
Data transakcji: lipiec 2015
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Maćkiem i myślę, że w przyszłości będę korzystać z Państwa usług. Szczególne podziękowania dla Pana Macieja.
Data transakcji: kwiecień 2015
Wszystko przebiegło bardzo dobrze, nie było żadnego problemu, dostawałam wszytkie informacje na bieżąco. Jestem zadowolona
Data transakcji: czerwiec 2015
Mam pozytywną opinię na temat firmy Xleasing. Handlowiec bardzo dobrze się wszystkim zajął.
Data transakcji: czerwiec 2015
Transakcja w porządku.
Data transakcji: maj 2015
Nie działo się nic złego, więc można powiedzieć, że nie jest źle. W miarę dobrze, nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: czerwiec 2015
Transakcja super! Bardzo dobrze mi się współpracuje z Panem Markiem.
Data transakcji: czerwiec 2015
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
Data transakcji: czerwiec 2015
Jestem zadowolona ze wspłółpracy z firmą xleasing. Bardzo kompetentny handlowiec.
Data transakcji: czerwiec 2015
Wszystko było dopilnowane na czas, przedstawiciel dzwonił jak coś było nie tak i wszystko przebiegło bardzo sprawnie. To już druga transakcja i trzecia jest w drodze i będzie prowadzona przez tego samego Handlowca.
Data transakcji: czerwiec 2015
To już trzecia moja transakcja z Xleasing, a czwarta jest w drodze i jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam firmę innym kontrahentom!!
Data transakcji: czerwiec 2015
Pozytywna i udana transakcja. Wszystko w jak najlepszym porządku
Data transakcji: czerwiec 2015
Wszystko w porządku, transakcja udana. Jestem zadowolona
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPloter Mimaki i zestaw do posprodukcji
Data transakcji: czerwiec 2015
Transakcja odbyła się poprawnie, nie mam zastrzeżeń.
Data transakcji: kwiecień 2015
Mam bardzo dobrą opinię o Xleasing, wszystko poszło szybko, zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami.
Data transakcji: kwiecień 2015
Ze współpracą bardzo dobrze, świetnie bym powiedział. Nie mam co narzekać.
Data transakcji: kwiecień 2015
Bardzo solidna firma godna polecenia!!!! Leasing bardzo przejrzysty a dokumentacja ograniczona do minimum ponadto bardzo miła obsługa Wszystkim leasingobiorcom polecam
Data transakcji: kwiecień 2015
Myślę że bym polecił. Poszło szybko, sprawnie i bez zakłóceń. Czego więcej chcieć?
Data transakcji: kwiecień 2015
Pierwsza transakcja leasingowa z jaką miałem do czynienia i nie zaszło nic co by mnie zdenerwowało.
Data transakcji: kwiecień 2015
Poleciłbym. Współpraca mi się podobała, nie mam zastrzeżeń. A co najważniejsze, pod względem ekonomicznym transakcję oceniam na piątkę.
Data transakcji: kwiecień 2015
Transakcja przebiegła bez zarzutu, jestem zadowolony.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięPrzesiewacz do zmieszanych odpadów budowlanych
Data transakcji: kwiecień 2015
Transakcja przebiegła pomyślnie i zakończyła się w ustalonym terminie. Nie mam nic do zarzucenia. Polecam.
Data transakcji: kwiecień 2015
Wszystko załatwione tak jak powinno być, maszyna pracuje, jest spłacana. Handlowiec - super, kontakt też jak najbardziej w porządku
Data transakcji: maj 2015
Poleciłbym.
Data transakcji: maj 2015
Dziękuje za sprawną i szybką pomoc w pozyskaniu środków na zakup maszyny. Współpraca była i jest bardzo profesjonalna i poukładana. Przy następnej okazji napewno skorzystam z usług Xleasing.
Data transakcji: maj 2015
Wszystko w najlepszym porządku. Sprawnie , szybko, bez problemów. Ogólnie polecam.
Data transakcji: maj 2015
Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami, nie było żadnych opóźnień, nie mam zastrzeżeń. Polecam.
Data transakcji: maj 2015
Sprawnie przeprowadzona transakcja, bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Z czystym sumieniem polecam firmę Xleasing. Szczególne podziękowania dla Pana Sylwestra Skrzyńskiego!
Data transakcji: maj 2015
Obsługa przebiegła sprawnie, bez zastrzeżeń i jestem zadowolony.
Data transakcji: maj 2015
Mam dobrą opinie o Xleasing. Poszło szybko, sprawnie i jestem bardzo zadowolony z transakcji
Data transakcji: maj 2015
Wszystko ok jestem zadowolony z transakcji.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięWytłaczarka do produkcji folii
Data transakcji: maj 2015
Współpraca z handlowcem byłą udana. Pan Krzysztof świetnie wykonuje swoją prace. Jest miły, nic nie ukrywał, dobrze naświetlał sprawę. Utrzymuje kontakt po transakcji, ale się nie jest namolny. Ma dar komunikowania się z ludźmi, bez wyuczonych regułek. Polecam!
Data transakcji: maj 2015
Jestem zadowolony z tego leasingu, wszystko sprawnie poszło
Data transakcji: maj 2015
Wszystko przebiegło pomyślnie, nie mam żadnych uwag. Jestem zadowolony z obsługi.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięAplikator Bubble Free Applicut BBF1940CC G LED 1,9 x 4,0
Data transakcji: maj 2015
Jestem zadowolony ze współpracy z handlowcami Xleasing, transakcje z nimi przebiegają szybko, sprawnie i rzetelnie.
Data transakcji: maj 2015
Transakcja z panem Jakubem jak najbardziej w porządku, nie mam zastrzeżeń w tym temacie.
zaloguj się aby zobaczyć kto dodał opinięCIĄGNIK ROLNICZY JOHN DEERE 6920
Data transakcji: maj 2015
Nie mam żadnych zastrzeżeń do leasingu, pieniążki szybko przyszły, wszystko poszło sprawnie.
Data transakcji: lipiec 2014
Bardzo szybka i miła współpraca.
Data transakcji: lipiec 2014
super usługa , szybka ,rzetelna
Data transakcji: czerwiec 2014
Xlesing profesjonalna firma szybko dostosowuje się do potrzeb klienta.
Data transakcji: czerwiec 2014
Firma Xleasing- można powiedzieć to podmiot, który profesjonalnie podchodzi do każdego klienta i potrafi spełnić oczekiwania - doprowadzić do finalizacji każdej sprawy.